ECLÍPTICA 2013: EL CONCERT

FLYER ECLIPTICA 2013

FLYER ECLIPTICA 2013 VERSO

Un any més, la cita amb el firmament que tots esperàvem: arriba la nit d’Eclíptica 2013, amb el doble concert de presentació dels treballs sonors de les residències de Berta Puigdemasa i Marc O’Callaghan a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat. Una nit de concerts a l’aire lliure en que l’observatori romandrà de portes obertes i posarà a l’abast diversos dispositius d’observació del cel. Berta Puigdemasa, arpista i performer, explora les possibilitats de l’arpa preparada i electrificada. Marc O’Callaghan (Coàgul), busseja en un univers sonor d’ecos industrials i vestigis ancestrals. Vine a l’Observatori Astronòmic el 20 de juliol a les 22h. L’entrada és lliure i hi haurà servei de bar i entrepans.

Un año más, la cita con el firmamento que todos esperábamos: llega la noche de Eclíptica 2013, con el doble concierto de presentación de los trabajos sonoros de las residencias de Berta Puigdemasa y Marc O’Callaghan en el Observatorio Astronómico de Castelltallat. Una noche de conciertos al aire libre en que el observatorio permanecerá de puertas abiertas y pondrá al alcance varios dispositivos de observación del cielo. Berta Puigdemasa, arpista y performer, explora las posibilidades del arpa preparada y electrificada. Marc O’Callaghan (Coàgul), bucea en un universo sonoro de ecos industriales y vestigios ancestrales. Ven al Observatorio Astronómico el 20 de julio a las 22h. La entrada es libre y habrá servicio de bar y bocadillos.

The awaited yearly  date with the firmament has arrived: Eclíptica night has arrived, with a double concert presenting the sonic Works of resident artists Berta Puigdemasa and Marc O’Callaghan at l’Observatori Astronòmic de Castelltallat.  A night of open-air concerts in which the observatory opens its doors for all to observe the sky. Berta Puigdemasa, harpist and performer, explores the possibilities of the prepared and electrified harp. Marc O’Callaghan (Coàgul), will immerse us in a sonic universe of industrial echoes and ancestral vestiges. Join us at the Astronomical Observatory the 20th of July at 22h. The entry is free and there will be a bar service with rolls available.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s