NOVA IMPRONIT ● NUEVA IMPRONIT ● NEW IMPRONIT

flyer_impronit_cinquena_temporadaCATALÀ (CASTELLANO MÁS ABAJO, ENGLISH BELOW)

Una nova sessió d’improvisació tindrà lloc aquest dijous al bar del CC La Sedeta. Una Impronit molt prometedora, amb:

Alessandra Patrucco – veu

Rafael Zaragoza – imans i objectes sobre guitarra elèctrica

Alexandre Guitart – bateria i rabab 

Aquest dijous 20 de juny de 2013

Al Bar del Centre Cívic La Sedeta, carrer Sicília 321 (Gràcia-Barcelona), a les 21:30 hores.

Alessandra Patrucco és una cantant i compositora torinesa que es mou en molt diversos territoris musicals: investigadora del folklore del Piemont, interessada en les tècniques vocals no occidentals i molt activa en l’escena internacional de la improvisació. Ha treballat amb Misha Mengelberg, Ab Baars, Tristan Honsinger i Han Bennink.

Rafael Zaragoza és un guitarrista de llarga trajectòria i un dels noms centrals quan es parla de les músiques innovadores a Barcelona en les darreres dècades (recordeu els sempre actuals Secta Sónica). Porta ja uns anys investigant l’efecte del magnetisme sobre la guitarra elèctrica amb resultats sorprenents.

Alexandre Guitart és un dels integrants de Residual Gurus, un dels projectes més suggeridors i sensacionals de la ciutat. La seva trajectòria parteix de l’estudi del piano i la percussió a Barcelona, s’endinsa en les tècniques del saz i el tanbur a Istambul, passa per la formació ineludible a Cuba i en la actualitat s’aboca a l’estudi del Konnakol (solfeig rítmic hindú) a l’Índia.

CASTELLANO

Una nueva sesión de improvisación tendrá lugar este jueves en el bar del CC La Sedeta. Una Impronit muy prometedora, con:

Alessandra Patrucco – voz

Rafael Zaragoza – imanes y objetos sobre guitarra eléctrica

Alexandre Guitart – batería y rabab

Este jueves 20 de junio de 2013

En el Bar del Centre Cívic La Sedeta, calle Sicilia 321 (Gràcia-Barcelona), a las 21:30 horas.

Alessandra Patrucco es una cantante y compositora turinesa que se mueve en muy diversos territorios musicales: investigadora del folclore del Piamonte, interesada en las técnicas vocales no occidentales y muy activa en la escena internacional de la improvisación. Ha trabajado con Misha Mengelberg, Ab Baars, Tristan Honsinger y Han Bennink.

Rafael Zaragoza es un guitarrista de larga trayectoria y uno de los nombres centrales cuando se habla de las músicas innovadoras en Barcelona en las últimas décadas (recordad los siempre actuales Secta Sónica). Lleva ya unos años investigando el efecto del magnetismo sobre la guitarra eléctrica con resultados sorprendentes.

Alexandre Guitart es uno de los integrantes de Residual Gurus, uno de los proyectos más sugerentes y sensacionales de la ciudad. Su trayectoria parte del estudio del piano y la percusión en Barcelona, se adentra en las técnicas del saz y el tanbur en Istambul, pasa por la formación ineludible en Cuba y en la actualidad se aboca al estudio del Konnakol (solfeo rítmico hindú) en la India.

ENGLISH

A new improvisation session will take place at the bar of the CC La Sedeta. A very promising Impronit with:

Alessandra Patrucco – voice

Rafael Zaragoza – electric guitar prepared with magnets and objects

Alexandre Guitart – drums and rabab

This Thursday the 20th of June 2013

In the bar of the Centre Cívic de La Sedeta, carrer Sicília 321 (Gràcia-Barcelona), at 21:30h.

Alessandra Patrucco is a singer and composer from Torino that moves in diverse musical territories: investigator of Piemont folklore, interested in non-occidental vocal techniques and very active in the international improvisation scene. She has worked with Misha Mengelberg, Ab Baars, Tristan Honsinger and Han Bennink.

Rafael Zaragoza is a guitarist of a long trajectory and one of the central names when speaking of innovative music in Barcelona in recent decades (remember the always relevant Secta Sónica). He’s been investigating the effect of magnets on electric guitars for several years now with surprising results.

Alexandre Guitart is one of the members of Residual Gurus, one of the most sensational and suggestive projects in town. His trajectory starts from the study of piano and percussion in Barcelona and deepens with the saz and tambur techniques in Istanbul, and through the unavoidable training in Cuba and is currently studying Konnakol (rhythmic hindu solfège) in India.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s