HERTZIOSFERA 2013: EXPOSICIÓ SONORA / EXPOSICIÓN SONORA / SONIC EXHIBITION

Obrint el so per la pàgina X

Obrint el so per la pàgina X

CAT

Gràcia Territori Sonor i Sons de Barcelona, amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra i la Biblioteca Jaume Fuster presenten els resultats de l’edició 2013 dels tallers Hertziosfera – Sons de Gràcia. Es tracta de projectes d’intervenció sonora projectats específicament per a ésser mostrats en el context de la Biblioteca Jaume Fuster, posant èmfasi en pràctiques com ara l’activació sonora de l’espai, els equipaments i altres elements propis de l’edifici, i en una reflexió sobre els diferents modes d’escolta. Les propostes, que queden instal·lades a la Biblioteca fins al proper 16 de juny, parteixen de la idea d’infiltració en els canals sonors i en les dinàmiques pròpies del lloc, com intervencions al sistema de megafonia i als llibres. Són projectes de Júlia Benach, Wenceslau Guarro i Jaime L. Pantaleón.

Biblioteca Jaume Fuster
Plaça de Lesseps, 20-22
08023 Barcelona
Telèfon 933 68 45 64

del 29 de maig al 16 de juny de 2013

Entrada lliure

_________________________

CAST

Gràcia Territori Sonor y Sons de Barcelona, con la colaboración de la Universitat Pompeu Fabra y la Biblioteca Jaume Fuster presentan los resultados de la edición 2013 de los talleres Hertziosfera – Sons de Gràcia. Se trata de proyectos de intervención sonora proyectados específicamente para mostrarse en el contexto de la Biblioteca Jaume Fuster, poniendo énfasis en prácticas como la activación sonora del espacio, los elementos y equipos propios del edificio, y en una reflexión sobre la ampliación de la paleta sonora y sobre los distintos modos de escucha. Las propuestas, que quedan instaladas en la Biblioteca hasta el próximo 16 de junio, parten de la idea de infiltración en los canales sonoros y en las dinámicas de funcionamiento propias del lugar, como intervenciones en el sistema de megafonía y en los libros. Son proyectos de Júlia Benach, Wenceslau Guarro y Jaime L. Pantaleón.

Biblioteca Jaume Fuster
Plaça de Lesseps, 20-22
08023 Barcelona
Teléfono 933 68 45 64

del 29 de mayo al 16 de junio de 2013

Entrada libre

_________________________

ENG

Gràcia Territori Sonor and Sons de Barcelona, with the collaboration of the Universitat Pompeu Fabra and the Biblioteca Jaume Fuster present the results of the 2013 edition of the Hertziosfera – Sons de Gràcia workshop. They are sonic intervention projects created specifically to be shown in the context of the Jaume Fuster library, emphasizing on the sonic activation of the space, equipment and other elements of the building and a reflection on different ways of listening. The proposals will be installed in the library until the following 16th of June and spark from the idea of infiltrating the sonic channels and dynamics of the space, such as interventions in the PA system and the books. The authors of the projects are Júlia Benach, Wenceslau Guarro and Jaime L. Pantaleón.

Biblioteca Jaume Fuster
Plaça de Lesseps, 20-22
08023 Barcelona
Phone 933 68 45 64

from 29th May to 16th June 2013

Free admission

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s