IMPRONIT # 45

Facció de Improvisació Gustativa a La Sedeta

CAT

Aquí tenim la Impronit número 45, per segona vegada a l’agradable i còmoda nova ubicació del cicle, amb una formació de luxe que promet introspeccions i exploracions inaudites:

Mark Cunningham – trompeta
Ivo Sans – bateria
Jaume L. Pantaleón – sintetitzadors
el proper dijous 23 de maig de 2013
Al Bar del Centre Cívic de La Sedeta, carrer Sicília 321 (Gràcia-Barcelona), a les 21:30 hores.

Mark Cunningham no necessita gaire presentació. És un músic històric de la no-wave de Nova York amb projectes com Mars i Don King que porta ja anys interactuant amb l’escena experimental barcelonina, amb projectes com Raeo, Convolution o Bèstia Ferida. És un trompetista que ha traspassat la frontera acústica de l’instrument, processant-lo amb l’electrònica.
Ivo Sans és un improvisador molt actiu en l’escena local i europea. És membre del Free Art Ensemble, una nombrosa formació d’improvisadors i treballa en diversos projectes amb Agustí Fernández i el contrabaixista Masa Kamaguchi, a més de col·laborar amb músics com Nuno Rebelo o Tom Chant.
Jaume L. Pantaleón és un guitarrista que ha explorat els límits de l’electrificació de l’instrument. Primer amb el grup 12twelve, del que va ser fundador i posteriorment en projectes com Atleta i Massa Fosca, allunyant-se i apropant-se de la línia invisible que separa el rock de l’experimentació i actualment treballa també amb sintetitzadors analògics i generadors de freqüències.

Us esperem!

_________

CAST

Aquí tenemos la Impronit número 45, por segunda vez en la agradable y cómoda nueva ubicación del ciclo, con una formación de lujo que promete introspecciones y exploraciones inauditas:

Mark Cunningham – trompeta
Ivo Sans – batería
Jaume L. Pantaleón – sintetizadores
el próximo jueves 23 de mayo de 2013
En el Bar del Centre Cívic de La Sedeta, calle Sicilia 321 (Gràcia-Barcelona), a las 21:30 horas.

Mark Cunningham no necesita mucha presentación. Es un músico histórico de la no-wave de Nueva York con proyectos como Mars y Don King que lleva ya años interactuando con la escena experimental barcelonesa, con proyectos como Raeo, Convolution o Bèstia Ferida. Es un trompetista que ha traspasado la frontera acústica del instrumento, procesándolo con la electrónica.
Ivo Sans es un improvisador muy activo en la escena local y europea. Es miembro del Free Art Ensemble, una numerosa formación de improvisadores y trabaja en varios proyectos con Agustí Fernández y el contrabajista Masa Kamaguchi, además de colaborar con músicos como Nuno Rebelo o Tom Chant.
Jaume L. Pantaleón es un guitarrista que ha explorado los límites de la electrificación del instrumento. Primero con el grupo 12twelve, del que fue fundador y posteriormente en proyectos como Atleta y Massa Fosca, alejándose y acercándose a la línea invisible que separa el rock de la experimentación y actualmente trabaja también con sintetizadores analógicos y generadores de frecuencias.

Os esperamos!

______

ENG

We’ve arrived at Impronit number 45, once more in the agreable and confortable new location of the cycle, with a luxury lineup which promises instrospection and unprecedented explorations:

Mark Cunningham – trumpet
Ivo Sans – drums
Jaume L. Pantaleón – synthesisers
Next Thursday the 23rd of May 2013
In the bar of the Centre Cívic de La Sedeta, carrer Sicília 321 (Gràcia-Barcelona), at 21:30h.

Mark Cunningham needs little presentation. He’s a historic musician from New York’s no-wave scene with projects such as Mars and Don King and has been interacting with Barcelona’s experimental music scene for years, with projects such as Raeo, Convolution or Bèstia Ferida. He’s a trumpet-player that has surpassed the acoustic frontier of the instrument, processing the sounds with electronica.
Ivo Sans is a very active improviser on both a local and European level. He’s a member of the Free Art Ensemble, a numerous group of improvisers and has worked on diverse projects with Agustí Fernández and the contrabassist Masa Kamaguchi, and has also collaborated with musicians such as Nuno Rebelo and Tom Chant.
Jaume L. Pantaleón is a guitarist that has explored the limits of the electrified instrument, first with the band 12twelve, of which he is the founder and later with projects such as Atleta and Massa Fosca, getting closer and pulling away from the invisible line that separates rock from experimentation and that now works with analogue synthesisers and frequency generators.

Looking forward to seeing you!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s