CONCLOU LA CONVOCATÒRIA MICROTOPIES 2013 AMB UN IMPORTANT AUGMENT DE PARTICIPACIÓ

microtopies_2013_portada

Microtopies és un conjunt de miniatures sonores específicament creades per a una convocatòria universal anual llançada per Gràcia Territori Sonor per conformar una edició especial del programa radiofònic Música i Geografía.

A Microtopies 2013 han participat 64 artistes i grups d’11 països. Les miniatures rebudes no han estat sotmeses a selecció i han estat incloses en l’estricte ordre de recepció.

L’escolta d’aquestes peces porta a un viatge apassionant per una geografia múltiple on conviuen moltes línies d’exploració sonora: minimalista, concreta, enregistraments de camp manipulats, ràdio-art, síntesis, sampler, improvisación, circuit bending, collage, drones i interessants experiments amb el temps… i donen lloc a un àlbum que Gràcia Territori Sonor posa a lliure disposició de l’internauta tant per escolta com per a descàrrega directa sota llicència Creative Commons aquí.

Gràcia Territori Sonor vol agraïr a tots els artistes que desinteressadament han contribuït a fer realitat aquest projecte… Gràcies per fer realitat aquestes Microtopies!

Atès que aquest any la participació ha estat molt elevada i la durada del programa és de 60 minuts, aquestes es difondran en dos programes consecutius:

Les primeres 32 miniatures s’emetran el dijous 23 de maig de 2013 a les 19h (Ràdio Gràcia, 107.7 fm, Barcelona) i el dilluns 27 de maig de 2013 a les 18h (Ràdio Pica, 96.6 fm Barcelona i en streaming: http://www.radiopica.net )

Les segones 32 miniatures s’emetran el dijous 30 de maig de 2013 a les 19h (Ràdio Gràcia, 107.7 fm, Barcelona) i el dilluns 3 de juny de 2013 a les 18h (Ràdio Pica, 96.6 fm Barcelona i en streaming: http://www.radiopica.net )

Microtopies 2013 cover created by The Hrönir Factory from an image by Manuel de Val

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s