CONCLOU LA CONVOCATÒRIA MICROTOPIES 2013 AMB UN IMPORTANT AUGMENT DE PARTICIPACIÓ

microtopies_2013_portada

Microtopies és un conjunt de miniatures sonores específicament creades per a una convocatòria universal anual llançada per Gràcia Territori Sonor per conformar una edició especial del programa radiofònic Música i Geografía.

A Microtopies 2013 han participat 64 artistes i grups d’11 països. Les miniatures rebudes no han estat sotmeses a selecció i han estat incloses en l’estricte ordre de recepció.

L’escolta d’aquestes peces porta a un viatge apassionant per una geografia múltiple on conviuen moltes línies d’exploració sonora: minimalista, concreta, enregistraments de camp manipulats, ràdio-art, síntesis, sampler, improvisación, circuit bending, collage, drones i interessants experiments amb el temps… i donen lloc a un àlbum que Gràcia Territori Sonor posa a lliure disposició de l’internauta tant per escolta com per a descàrrega directa sota llicència Creative Commons aquí.

Gràcia Territori Sonor vol agraïr a tots els artistes que desinteressadament han contribuït a fer realitat aquest projecte… Gràcies per fer realitat aquestes Microtopies!

Atès que aquest any la participació ha estat molt elevada i la durada del programa és de 60 minuts, aquestes es difondran en dos programes consecutius:

Les primeres 32 miniatures s’emetran el dijous 23 de maig de 2013 a les 19h (Ràdio Gràcia, 107.7 fm, Barcelona) i el dilluns 27 de maig de 2013 a les 18h (Ràdio Pica, 96.6 fm Barcelona i en streaming: http://www.radiopica.net )

Les segones 32 miniatures s’emetran el dijous 30 de maig de 2013 a les 19h (Ràdio Gràcia, 107.7 fm, Barcelona) i el dilluns 3 de juny de 2013 a les 18h (Ràdio Pica, 96.6 fm Barcelona i en streaming: http://www.radiopica.net )

Microtopies 2013 cover created by The Hrönir Factory from an image by Manuel de Val
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s