ÀGAPE #19: torna la cerimònia

FLYER ÀGAPE_Página 1_b

FLYER ÀGAPE_Página 2_b

ÀGAPE 2013 !!! PRIMERA ACCIÓ

Àgape és un projecte de Gràcia Territori Sonor que al llarg dels darrers 8 anys ha esdevingut un laboratori permanent d’experimentació sobre les relacions entre les arts del temps i la cultura del menjar. Aquest 2013 les accions públiques d’Àgape es multipliquen. Començarem el 13 d’abril, dia internacional de l’art, en un nou espai: el 68, amb la poeta Núria Martínez Vernis i l’arpista Berta Puigdemasa, la cuina de Vicente Estivalis, la inspiració de Marco Bellonzi del GulaLab, desenvolupador del software e-pintxo, i la contaminació entre el treball de tots quatre, en viu i en directe. Benvinguts al dinovè laboratori intersensorial en forma d’aperitiu, el 13 d’abril a les 13 hores al 68, carrer Milà i Fontanals 68 (Gràcia).

ÀGAPE 2013 !!! PRIMERA ACCIÓN

Ágape es un proyecto de Gràcia Territori Sonor que a lo largo de los últimos 8 años se ha convertido en un laboratorio permanente de experimentación sobre las relaciones entre las artes del tiempo y la cultura del comer. Este 2013 las acciones públicas de Ágape se multiplican. Empezaremos el 13 de abril, día internacional del arte, en un nuevo espacio: el 68, con la poeta Núria Martínez Vernis y la arpista Berta Puigdemasa, la cocina de Vicente Estivalis, la inspiración de Marco Bellonzi del GulaLab, desarrollador del software e-pintxo, y la contaminación entre el trabajo de los cuatro, en vivo y en directo. Bienvenidos al decimonoveno laboratorio intersensorial en forma de aperitivo, el 13 de abril a las 13 horas en el 68, calle Milà i Fontanals 68 (Gràcia).

ÀGAPE 2013 !!! FIRST ACTION

Over the last 8 years, Gràcia Territori Sonor’s project Àgape has become a stable laboratory of experimentation focused on the relationship between the arts of time and food culture. The public actions of Àgape are going to increase this 2013 starting in April the 13th, World Art Day, in a new space: the 68, with poetess Núria Martínez Vernis and harpist Berta Puigdemasa, the cooking of Vicente Estivalis, inspiration from Marco Bellonzi of Gulalab –developer of the e-pintxo software– and live, in-person interrelation of the fours’s work. Welcome to the 19th intersensory laboratory in the form of an appetizer this April the 13th at 13:00, at the 68, in Milà i Fontanals 68 (Gràcia).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s