Presentació del LEM des de diversos angles

La conferència de premsa del passat 27 de setembre en què es va presentar la 17a activació del dispositiu LEM va demostrar diverses coses. La primera, que en aquest context de volàtil transmutació de la informació en què el factor presencial és cada cop més ingràvid i espectral encara té sentit convocar persones humanes a un entorn físic real per a que puguin veure i sentir l’efecte inmediat de les amplituts d’ona i de freqüències. A això hi ajuda sens dubte el convenciment de què la informació i la degustació formen part d’un mateix plànol d’experiències en què la realitat es transforma en partícules destinades a un consum més enllà del crematístic.

L’altra cosa que es va demostrar és que un mateix acte presencial viu en diversos escorços de sí mateix. La multiplicitat de la unitat. Aquesta visió polièdrica la podeu constatar en aquests dos vídeos que van enregistrar-se el mateix dia 27. Veureu que es tracta de la mateixa cosa però no exactament la mateixa cosa.

I recordeu que la multiplicitat engega exponencialment el proper dia 11 a La Fontana. Aquell dia comencem les maniobres de desplegament d’aquesta intra-realitat alternativa que és el LEM…

Conferència de Premsa – LEM 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s