LEM 2012 – Urgències i anticipacions

Un dispositiu com el LEM no pot més que gronxar-se en el xarboteig de la sorpresa i de les disrupcions inesperades. Formen part del brou de cultiu de tota generació de sentit, per més intempestiva que aquesta sigui.

En base a aquesta consideració preliminar i al mateix temps permanent, cal fer esment de dues giragonces importants en el programa d’enguany. Una d’elles sorgeix d’una casuística desafortunada a la que segueix una reacció afortunada en la mateixa proporció: degut a problemes mèdics que exigeixen una lenta i segura recuperació, Santiago Latorre no podrà compartir escenari amb Julia Kent el proper dia 20 a La Caldera.
Però no us preocupeu, perquè el seu lloc l’ocuparà un altre transductor de luxe pel que fa a atmosferes electròniques i entorns de somnieig: Árbol (Miguel Marín). Us esperem doncs el proper dijous 20 d’octubre a les 20 h a la Sala 0 de La Caldera amb Julia Kent & Árbol.

Per altra banda, una anticipació i una oportunitat: degut a l’elevada demanda d’entrades per algun dels concerts amb aforament limitat d’enguany hem activat un servei de venda anticipada a través d’Atrápalo. Podeu trobar les entrades pels concerts d’Steve Stapleton & Andrew Liles, Esplendor Geométrico i el citat de Julia Kent i Árbol:

http://www.atrapalo.com/entradas/steve-stapleton-i-andrew-liles-festival-lem_e67851/

http://www.atrapalo.com/entradas/esplendor-geometrico-festival-lem_e67855/

http://www.atrapalo.com/entradas/julia-kent-i-arbol-festival-lem_e67859/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s