TORNEN LES (NOVES) IMPRONITS

Ja fa un temps vam avançar-vos els passos que estaven començant a fer Gràcia Territori Sonor i La Caldera amb l’objectiu de posar els vímets d’un nou procés de simbiosi i, de retruc, un nou ecosistema artístic i cultural no només a Gràcia, sinó a Barcelona i a Catalunya en general. A la declaració conjunta emesa ja fa unes setmanes, en què s’edificava l’estructura institucional d’aquest procés d’unió i es donava carta de naturalitat a les voluntats mútues de col·laboració i optimització de recursos, s’hi afegia la perspectiva d’un plec d’activitats conjuntes que havien de ser visibles durant aquest 2012 la realitat d’aquest procés.

La primera d’aquestes mostres públiques és aquesta nova i estimulant etapa de les Impronit. El laboratori d’improvisació col·lectiva, que va començar a donar fuetades de llibertat musical al setembre del 2008, va agafar-se un respir a finals del 2011, precisament amb l’objectiu d’apamar la nova etapa que en breu anava a treure el cap. Ara aquest cap ja respira per si sol, i el proper dijous 19 d’abril donarà una primera mostra del seu bleix. Una cita d’improvisació entre les arts sonores i les arts del moviment, amb dos extraordinaris músics (Nuno Rebelo -guitarra- i Berta Puigdemasa -arpa-) i dos no menys extraordinàries ballarines (Clara Tena i Natalia Jiménez).

I recordeu, que amb la nova etapa, les Impronit enceten també nova cadència. A partir d’ara, el penúltim dijous de cada mes (excepte al maig, que serà al darrer), a les 20 h. I, com no podia ser d’una altra manera, hostatjades a La Caldera (Sala 0).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s