GTS amb el projecte a Verkami de Cau d’Orella

Els propers dies 29, 30 i 31 de març el col·lectiu Cau d’Orella organitza unes indispensables jornades sobre música i exploració electrònica a diversos espais de Barcelona: fira discogràfica al Convent de Sant Agustí, concerts i sessions a Freedonia, Antic Teatre, Moog, Nitsa…

Gràcia Territori Sonor participa activament en aquestes jornades: no només presencialment a la fira de segells discogràfics i festivals del Convent de Sant Agustí, sinó també a la campanya de Verkami que s’ha endegat per a contribuir a fer sostenible aquest esdeveniment. Així, no només donem suport viu i actiu a aquesta iniciativa de micromecenatge, sinó que ens hi adherim proporcionant alguns dels premis que els mecenes rebran a canvi de la seva aportació. Concretament, per a aquelles aportacions de 150 € (la quantitat final a la que es vol arribar és de 1500 €), tenim reservada una inscripció gratuïta per al proper taller Hertziosfera de reconeixement i intervenció sonores a l’entorn (a la Biblioteca Jaume Fuster) i un lot dels 3 primers números de Marabunta, el darrer del qual publicat al 2011.

Participeu a la campanya de Cau d’Orella. Només queden 20 dies per a esgotar el termini d’assoliment del projecte. Aquí teniu l’enllaç:

http://www.verkami.com/projects/1461-caudorella-2012

Si la successió de microempaties té el final feliç que esperem, d’aquí a no res tornarem a parlar de les jornades en aquesta bitàcola, però llavors amb l’únic i saludable objectiu de recomanar-vos que hi aneu i de fer-vos cinc cèntims de les nostres apostes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s