El·logi de la simbiosi

COMUNICAT CONJUNT DE LA CALDERA I GRÀCIA TERRITORI SONOR

Barcelona 17 gener del 2012

-Gràcia Territori Sonor i La Caldera són dos projectes de llarga trajectòria en els seus respectius àmbits i comparteixen nombrosos trets comuns. Són iniciatives privades sorgides de les necessitats i inquietuts dels propis artistes i recolzats des de les institucions públiques. Aquests col·lectius d’artistes han anat més enllà de  les seves pròpies creacions i han generat i generen tota una sèrie d’activitats  que tenen per objectiu donar suport a la creació contemporània, crear espais de visibilitat i de difusió per la dansa i la creació sonora, la sensibilització de públics  en contextos de proximitat, el foment d’espais de col·laboració interdisciplinaris i una clara voluntat de recolzament a la recerca i l’experimentació artístiques com a eines de creació de sentit  i de futur per a la societat.

-Fruit d’anys de col·laboració  i dels punts en comú entre ambdós projectes, ambdues entitats acorden sumar forces per generar un projecte conjunt de futur. Un projecte que aglutini la dansa contemporània i l’art sonor i que es constitueixi com un espai de  referència per les arts del temps a la ciutat, alhora que plataforma de projecció internacional.

-Les dues entitats posen en marxa aquest 2012 la primera fase d’aquest procés d’unió, i exploren l’aprofondiment en els mecanismes de col·laboració articulant un seguit de projectes i programacions compartides amb la voluntat de donar més força i visibilitat a les respectives línies d’activitat i les seves confluències, i al mateix temps optimitzar els respectius recursos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s