Engeguem la campanya per al llibre “Els orgues de Gràcia”

CATALÀ

Gràcia Territori Sonor ha catalogat i documentat els cinc orgues d’esglèsia de Gràcia. L’objectiu és editar 1000 exemplars d’un llibre amb textos del periodista musical German Lázaro i un arxiu fotogràfic a càrrec de Cecília Vàzquez. El llibre inclourà entrevistes amb intèrprets i organers, imatges, anècdotes i un text central de reflexió i divulgació sobre aquest patrimoni musical. Un treball d’indubtable atractiu no només per a especialistes, sinó també per al públic en general.

Tots aquells que estigueu interessats en contribuir a fer realitat aquest projecte podeu fer ja les vostres aportacions a través de la pàgina web de Verkami:

http://www.verkami.com/projects/770-els-orgues-de-gracia

CASTELLANO

Gràcia Territori Sonir ha catalogado y documentado los cinco órganos de iglesia de Gràcia. El objetivo es editar 1000 ejemplares de un libro con textos del periodista musical Germán Lázaro y un archivo fotográfico a cargo de Cecília Vázquez. El libro incluirá entrevistas con intérpretes y organistas, imágenes, anécdotas y un texto central de reflexión y divulgación sobre este patrimonio musical. Un trabajo de indudable atractivo no sólo para especialistas sino también para el público en general.

Todos aquellos que estéis interesados en contribuir a hacer realidad este proyecto podéis ya hacer vuestras aportaciones a través de la página web de Verkami:

http://www.verkami.com/projects/770-els-orgues-de-gracia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s