Dispositiu Trama Local: 3a setmana

Aquells que teniu la insensata capacitat de liqüefaccionar-vos en els meandres de l’espai virtual haureu pogut seguir puntualment els avisos que, via Facebook o Twitter, hem anat fent aquestes setmanes al voltant del Dispositiu Trama Local. Un projecte – plataforma a través del qual Gràcia Territori Sonor dóna visibilitat a programacions d’altres entitats gracienques (per naixement o adopció) vinculades a la creació exploratòria en les seves més diverses vessants. Amb motiu de la tercera entrega del cicle, aprofitem per afegir la nostra bitàcora a aquesta xarxa d’enunciacions gens marianes. El motiu és, diguem-ne, perceptiu: Circuit Torçat i Eat Meat, les dues entitats convidades a aquest divendres, han plasmat gràficament, cada una per la seva banda, la porció de la trama que els pertoca. Resulten molt clarificants els recursos visuals i compositius que han emprat, i molt il·lustratius de les seves respectives línies de fuga. En un cas, l’exploració és subtil, de cromatismes sonors lleugerament ondul·latoris i nombrosos espais pel silenci en blanc. En l’altre, la implosió és contrastada, visceral i poc amiga de les contemplacions. Just el que podreu sentir i veure aquest divendres al bar de La Sedeta a partir de les 21.30. I gratuïtament, un concepte que darrerament sembla més lligat al fer coses que al gaudir-les. Allà ens veurem.

PS: Aprofitem també per inserir la imatge genètica del cicle creada per Gràcia Territori Sonor. Com podeu veure, el nostre concepte de trama té tant d’honorable com sospitós.

Un pensament sobre “Dispositiu Trama Local: 3a setmana

  1. No està mal la idea d’imatge genètica, de fet, és el concepte genètic de la proliferació de la xarxa i una predilecció per l’abstracció, més lineal o més textural, però clarament horitzontal, front al retaule vertical matriu de personatges de Perry Mason. Elements de reflexió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s